Українська правда

Капітан Шахтаря Срна поділився враженнями від протистояння із Шальке

Сергей Шемшученко — 27 лютого 2016, 18:19

Донецький Шахтар не повинен зупинятися на стадії 1/8 Ліги Європи, адже це не є рівнем "гірників".

Про це у інтерв'ю прес-службі Шахтаря заявив капітан клубу Даріо Срна, який поділився враженнями від протистояння із Шальке і прокоментував жереб "гірників".

"Перш за все хочу привітати свою команду, нашого президента, Містера, усіх тренерів, співробітників клубу та вболівальників з перемогою над Шальке! Ми зіграли дуже добре, на контратаках – саме так, як сказав наш головний тренер. Але ми не повинні зупинятися на 1/8 Ліги Європи, це не наш рівень", - зазначив він.

"Незважаючи на те, що пішов Алекс Тейшейра, а ще раніше – Дуглас Коста, Луїс Адріано та багато інших сильних футболістів, у Шахтаря є ким їх замінити. У поєдинках із Шальке дуже добре показала себе наша молодь, вихованці Академії: молодець Коваленко – топ-гравець, молодець Борячук. Зубков і Коробенко теж дуже талановиті. У всіх цих хлопців велике майбутнє", - сказав Срна.

Віктор Коваленко у матчі з Шальке. Світлина ФК Шахтар

Прокоментував капітан Шахтаря і жеребкування, за підсумками якого Шахтар в 1/8 зустрінеться з бельгійським Андерлехтом.

"В 1/8 Ліги Європи жереб вибрав нам у суперники міцну команду. Це не найсильніший клуб, який міг дістатися, але і не найслабший. Андерлехт грає в чемпіонаті такого ж рівня, як і український. Шанси у нас рівні. Але далі проходити повинні ми!", - заявив капітан "гірників".

"Попереду у нас дуже відповідальний період. Відновлюється боротьба за золото чемпіонату і за Кубок України. Ми хочемо перемогти у всіх турнірах і докладемо для цього всіх зусиль", - підкреслив Срна.

Як відомо, лідери чемпіонату України донецький Шахтар та київське Динамо зберегли свої позиції у клубному рейтингу УЄФА.

Реакцію соціальних мереж на перемогу Шахтаря можна почитати за цим посиланням.

Даріо Срна. Світлина ФК Шахтар