Головне

Динамо звинуватило ФФУ в затягуванні "маріупольської справи" в CAS

27.01.2018 14:44 1829 0
 

Після рішення ФФУ про присудження киянам технічної поразки за неявку на матч Динамо звернулося в CAS і намагається прискорити розгляд питання там, оскільки це може серйозно вплинути на розташування команд після закінчення першої частини чемпіонату і розподілі на дві шістки. Але за інформацією київського клубу, в ФФУ всіляко затягують розгляд справи.

Про це йдеться в заяві київського клуба, в якій роз'яснюється позицію Динамо в суперечці з Федерацією футболу України щодо матчу з Маріуполем.

Динамо в повному тексті апеляційної скарги роз'яснило необхідність отримання рішення CAS в максимально короткий термін, а саме до 20 лютого 2018 року. При цьому Динамо запропонувало суду видати сторонам до цієї дати короткий текст рішення (резулятивну частину).

Очевидно, що ФФУ жодного разу протягом тривалого часу не показала свою зацікавленість в тому, щоб справа була розглянута в максимально стислі строки і з мінімальними збитками для змагання. У той час, як для Динамо стабільність змагань і можливість виконання рішення КАС була важливіше власного комфорту, - сказано в офіційній заяві клубу.

Динамо повідомило, що ФФУ кілька разів просила відстрочити розгляд справи - один раз після травми адвоката, яку він отримав під час катання на лижах.

За інформацією київського клубу, CAS запропонував сторонам провести розгляд справи 12 лютого, з чим Динамо погодилося.

Представники ФФУ також не заперечують проти цієї дати, але за умови, що в справі немає необхідності проводити слухання, а рішення можна прийняти на основі документів, які вже знаходяться в розпорядженні CAS.

Також Динамо заявило, що ФФУ не виплатила CAS свою частину судових витрат, за федерацію це зробив київський клуб.

Раніше відомий журналіст Андрій Шахов також звинуватив ФФУ у затягуванні "маріурольскої справи".

Нагадаємо, що Динамо найближчим часом може підписати нападника.

Коментарі ()