Українська правда

Цуренко призупинила співпрацю з українським тренером

Сергей Шемшученко — 24 травня 2018, 10:46
Леся Цуренко

Леся Цуренко взяла паузу в роботі з українським фахівцем Дмитром Бричеком і знайшла тимчасового тренера.

Про це розповіла сама тенісистка.

"Це був виключно позитивний досвід. Те, як ми починали працювати і до чого ця робота привела - це має позитивні результати", - зазначила Цуренко.

Моя гра змінилася технічно, тактично, все практично змінилося. Це проявляється і в рейтингу, і в призових. Це величезна заслуга Діми. Ми прийшли до висновку, що пауза буде корисною. Ніяких домовленостей щодо термінів немає", - сказала вона.

Замість Бричека Цуренко на тимчасовій основі розпочала роботу з італійцем Адріано Альбанезі, який під час кар'єри гравця не завоював жодного титулу ATP і жодного разу не входив в топ -1000 світового рейтингу.

"Нас познайомив мій агент, він теж італієць. Тренує вже давно, але він допомагає мені в свій вільний час: в Римі він очолює академію, також у нього є сім'я і троє дітей, тому точно на всі турніри він зі мною їздити не буде", - зазначила Цуренко.

"На даний момент я граю Ролан Гаррос, тут все розплановано, а далі подивимося. Я навіть не проти один-два турніри пограти самій. Це мені потрібно і я розглядаю різні варіанти", - сказала Цуренко в інтерв'ю XSPORT.

Раніше була інформація, що Цуренко в Римі програла в першому колі.