Українська правда

ФФУ зібрала штрафів на 400 тисяч гривень і попередила "Карпати"

Сергей Шемшученко — 4 квітня 2013, 18:00

200 тисяч гривень - така ціна неправомірних дій вболівальників "Карпат" під час матчу 22-го туру чемпіонату України з донецьким "Шахтарем" на стадіоні "Україна".

Таке рішення прийняв Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України, засідання якого відбулося у четвер, 4-го квітня, пише прес-служба ФФУ.

У разі повторення подібних інцидентів КДК ФФУ розгляне питання щодо проведення чергового домашнього матчу львівської команди без глядачів.

Харківський "Металіст" має виплатити штраф у розмірі 100 тисяч гривень за неправомірні дії вболівальників на стадіоні "Металург" під час матчу 22-го туру з криворізьким "Кривбасом".

За неправомірні дії вболівальників "Чорноморця" під час матчу 22-го туру з київським "Динамо" одеський клуб має сплатити 50 тисяч гривень штрафу. Штраф київського "Динамо" за неправомірні дії вболівальників до та під час матчу з "Чорноморцем" склав 75 тисяч гривень.

Нагадаємо, за бійку вболівальників "Таврії" на стадіоні "Локомотив" у матчі з київським "Арсеналом" сімферопольський клуб оштрафовано на 10 тисяч гривень.