Українська правда

Ребров: Усі налаштовані на перемогу, хочуть показати свої найкращі якості

Сергей Шемшученко — 22 квітня 2015, 20:53

Гравцям Динамо у другому матчі 1/4 фіналу Ліги Європи з Фіорентиною потрібно вийти та довести, що пропущений м'яч наприкінці зустрічі у Києві був помилкою.

Про це на передматчевій прес-конференції заявив головний тренер киян Сергій Ребров, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Усі розуміють, що ми зіграли тільки перший тайм. Ми проаналізували гру Фіорентини з Вероною. У ній взяли участь всього кілька гравців основного складу. Ми подивилися її, отримали інформацію та показали футболістам. Але я думаю, ця гра була показовою", - сказав він.

"Завтра буде зовсім інша гра й інший настрій гравців Фіорентини. Незрозуміло, де у нашого суперника основний склад. Є дуже велика група кваліфікованих футболістів, а завтра подивимося, хто з них вийде на поле", - додав наставник.

За словами Реброва, він, як і вся команда, не ділить сезон на турніри - всі ігри важливі, і колектив хоче домогтися успіхів у всіх турнірах.

"Важливо вийти та довести, що ми на правильному шляху, і що пропущений від Фіорентини м'яч наприкінці зустрічі був нашою помилкою", - зауважив він.

Окремо Ребров висловився про суддівство, зазначивши, що у Європі немає таких суддів, як Віктор Швецов, який судив матч УПЛ Волинь - Динамо.

"Слава Богу, у Європі немає таких суддів. Упевнений, футболісти, виходячи на поле, не замислюються про це. Усі налаштовані на перемогу, хочуть вийти на поле та показати свої найкращі якості", - пояснив він.

"Гравці повинні розуміти, наскільки важлива для нас гра з Фіорентиною. Нічого страшного, якщо ми завтра виграємо, а один з футболістів пропустить наступну після неї гру у Лізі Європи. Зараз всі тренуються, і, сподіваюся, все буде нормально", - підсумував тренер.