Українська правда

Маркевич: Петряк і Караваєв ростуть, але Коноплянка і Ярмоленко - лідери збірної

Сергей Шемшученко — 11 жовтня 2016, 13:53

Завдання-мінімум збірна України виконала, адже змогла відвезти три очки з Туреччини та перемогти команду Косова.

Про це заявив екс-наставник дніпропетровського Дніпра, а нині глава комітету національних збірних ФФУ Мирон Маркевич, який поділився враженнями від гри України в матчах проти Туреччини (2: 2) і Косово (3: 0).

В Туреччині після того як команда повела 0:2, можна було грати більш сконцентровано і відвезти три очки. З Косово ми своє взяли, хоча гра теж була непростою. Я думаю, завдання-мінімум команда виконала", - висловив думку Маркевич.

"І в цілому те, що збірна більше атакує, контролює м'яч, нав'язує свою гру - дуже хороший показник. Зміни в грі видно. Але я вважаю, що для нас основні матчі будуть проти Хорватії, зараз це одна з найкращих команд у Європі, і саме ці ігри будуть показовими. Думаю, хлопці повинні себе проявити з найкращого боку", - висловив думку фахівець.

На думку Маркевича, Ярмоленко та Коноплянка залишаються лідерами збірної.

"Моя думка, що все-таки Ярмоленко і Коноплянка зараз в самому розквіті сил, тренер і надалі буде робити ставку на них. Молодь повинна підтягуватися. І Петряк, і Караваєв зараз добре виглядають в чемпіонаті, ростуть", - сказав він.

"Це нормальний процес. Якщо є в команді кілька людей на одну позицію, це дуже добре. Для Шевченка це приємна головний біль. Але я впевнений, що Коноплянка і Ярмоленко - лідери цієї команди і вони ще не раз себе проявлять", - додав Маркевич, слова якого наводить kp.ua.