Українська правда

Тухель: В УЄФА обійшлился з нами так, ніби в автобус просто банку пива кинули

Сергей Шемшученко — 13 квітня 2017, 08:18

Головний тренер дортмундської Боруссії Томас Тухель розкритикував рішення УЄФА перенести перший матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів проти Монако (2:3).

Про це повідомляє ESPN.

"Нас навіть ніхто не питав (про перенесення матчу), просто проінформували, що УЄФА ухвалила таке рішення у Швейцарії. Ми відчували себе паршиво. Через кілька хвилин після атаки їх тільки і хвилювало, проводити матч чи ні. З нами обійшлися так, ніби в автобус просто банку пива кинули", - заявив він.

"Таке відчуття, що у нас просто є якась функція, а все інше не має значення. Ми вийшли з автобуса, Бартру відвезли на швидкій, і тут ми дізнаємося про це рішення. Нічого хорошого ми не відчули", - додав Тухель.

Тренер також прокоментував хід і результат матчу.

"Другий тайм ми провели краще, ніж перший. Перший гол нам забили з офсайду, другий гол Бендер забив у свої ворота, а в третьому ми самі допустили помилку. Це майже два автогола і один - помилковий", - зазначив фахівець.

"Після перерви ми хотіли затиснути суперника і знали, що у нас будуть шанси зі збільшенням розривів між лініями. На жаль, нам сьогодні зовсім не щастило. Гравці Монако зіграли дуже ефективно. Не потрібно забувати і про нашу кадрову ситуацію: багато гравців не змогли зіграти, у нас не набралося гравців на лавку запасних. Це абсолютно абсурдна ситуація", - наводить слова Тухеля Трибуна.

Нагадаємо, перший матч 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів Боруссія Дортмунд - Монако завершився перемогою гостей з рахунком 3:2.

Нагадаємо, у Дортмунді вибухнула бомба поруч з автобусом Боруссії, матч з Монако було перенесено.

А захиснику дортмундців Марку Бартрі успішно зробили операцію після вибуху.