Головне

Конфлікт Динамо та ФФУ посилюється: у Федерації зробили серйозні звинувачення на адресу киян

29.01.2018 11:23 3408 0
 

У Федерації футболу України відповіли на звинувачення Динамо у затягуванні розгляді маріупольської справи у CAS.

Заяву організації розміщено на офіційному сайті.

"Позов київського Динамо до суду в Лозанні ставить під сумнів не лише безпеку в Україні, а й територіальну цілісність країни. Враховуючи, що справа розглядається за декілька місяців до фіналів Ліги чемпіонів, що мають відбутися у столиці в травні, виникають ризики великих іміджевих втрат не лише для українського футболу, а й для всієї України. Адже вперше за 90-річну історію легендарного клубу менеджмент Динамо, виправляючи свої помилки, наважився на позов до національної асоціації в міжнародних інстанціях", - вважають у ФФУ. 

"ФФУ, як, упевнені, й уболівальники, гравці і тренери команд Динамо та інших клубів, зацікавлена в якнайшвидшому розгляді справи. Тому саме ФФУ сприяла тому, щоб засідання КАС було призначене на 12 лютого. До того ж представники федерації запропонували провести засідання у форматі письмового розгляду документів, що вже представлені до суду. У цьому разі з великою ймовірністю можна говорити, що рішення буде ухвалене в день засідання. Але саме представники Динамо намагаються затягнути цей процес, наполягаючи на тому, щоб змінити процедуру розгляду", - йдеться у заяві.  

"І в такому випадку ми можемо не отримати рішення КАС до 3 березня, коли заплановано останній тур першого етапу УПЛ", - резюмували у Федерації.

Раніше відомий журналіст Андрій Шахов також звинуватив ФФУ у затягуванні "маріурольскої справи".

Нагадаємо, CAS має розглянути позов Динамо щодо зарахування киянам поразки у матчі 7-го туру Прем'єр-ліги проти Маріуполя. Тоді кияни відмовилися їхати у південне місто в Донецькій області через питання безпеки.

Коментарі ()