Українська правда

У Зорі розповіли, що робиться для того, щоб у Запоріжжя повернулися єврокубки

Сергей Шемшученко — 4 травня 2018, 13:59
Славутич-Арена у Запоріжжі

На стадіоні Славутич-Арена у Запоріжжі встановлено нові турнікети, деякі елементи системи безпеки та буде покладено новий газон на полі.

Такі заходи підвищать шанси міста отримати можливість приймати домашні матчі Зорі у Лізі Європи, повідомив гендиректор клубу Сергій Рафаїлов.

"Не тільки ми, але міська влада на чолі з мером Володимиром Буряком. Вони теж хочуть, щоб в Запоріжжі прийшла Ліга Європи", - розповів він.

"Місто взяло на себе обов'язок поміняти газон. Клуб встановив турнікети, поліпшив освітлення, придбав відеокамери для поліпшення роботи системи безпеки, яка зараз відповідає тим вимогам, які висуває УЄФА. Справа залишилася за Зорею, щоб команда відразу потрапила в груповий раунд Ліги Європи. Тендер проведено, підрядник є, тому роботи стартують після поєдинку Зорі з Динамо в передостанньому турі (першості УПЛ - ред.), - цитує Рафаїлова zbirna.com.

Поки не відомо, коли Зоря проведе перший матч у єврокубках: луганці забезпечили вже собі участь у Лізі Європи, проте поки ведуть суперництво із полтавською Ворсклою за третє місце, який дає право зіграти у груповому турнірі.

Якщо ж чорно-білі фінішують третіми, то стартуватимуть з кваліфікації.

Раніше стало відомо, як у Ворсклі розцінюють шанси випередити Зорю.